Verhoog uw privacy met een tuinafsluiting van Meyers Ewout (Moerkerke, West-Vlaanderen)

0472 63 18 150478 88 40 53

Afsluiting plaatsen

Bent u op zoek naar een stijlvolle, duurzame tuinafsluiting? Ik beschik over de nodige expertise om de veiligheid en privacy van uw tuin te verhogen. Met behulp van de hoogwaardige materialen van Picken’s Gates & Fencing zorg ik voor een feilloze afsluiting van uw tuin of landgoed.

Deze kwaliteitsafsluitingen worden vervaardigd uit ijzer en zijn ook geschikt voor het afsluiten van weiden. U kunt ze probleemloos voorzien van schrikdraad. Bovendien zijn de poortsluitingen onmogelijke te openen door dieren.

Contacteer me voor meer informatie!
Je kan ook bij mij terecht voor het aanleggen van uw oprit of terras!

Wij werken nauw samen met Picken’s Gates & Fencing, de leverancier voor landgoed afsluitingen en hekkens. Hierdoor staan we garant voor een optimale service vanaf bestelling tot plaatsing! Deze unieke afsluitingen worden vervaardigd uit ijzer, waardoor onze afsluitingen zowel duurzaam en elegant zijn.

Onze afsluitingen zijn tevens ook uiterst geschikt voor paarden, omdat onze afsluitingen beschikken over speciale beugels met isolatoren om schrikdraad in te plaatsen. Deze hebben ook speciale poortsluitingen, die paarden niet kunnen openen.

Hieronder vindt u enkele foto’s uit het uitgebreide gamma, of neem een kijkje op

http://www.pickensgates.be.