top of page
Binnenvloeren Ewout Meyers

BINNENVLOEREN

MAAK UW INTERIEUR AF MET EEN MOOIE BINNENVLOER

Uw binnenvloeren zetten meteen de toon voor de rest van uw interieur. Niet alleen stijl en uitstraling zijn belangrijk, ook functionaliteit, onderhoudsgemak en andere factoren (denk maar aan huisdieren, een druk gezinsleven, een vochtige ruimte, …) spelen mee. Wij plaatsen binnenvloeren met tegels en keramisch parket: zo maakt u altijd een goede keuze!

EEN BINNENVLOER MET TEGELS

Tegelvloeren blijven een klassieker tussen de binnenvloeren, met een ruime keuze aan materialen, kleuren, dessins en formaten, voor eindeloze mogelijkheden. Tegels zijn bovendien een duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossing voor bijna elke ruimte in huis, van de keuken tot de badkamer. Tegelvloeren koud onder de voeten? Ze kunnen ook perfect gecombineerd worden met een vloerverwarmingssysteem om extra comfort te bieden bij koud weer.

EEN BINNENVLOER IN KERAMISCHE PARKET

Keramisch parket is het beste van twee werelden: de warme uitstraling van hout en tegelijkertijd de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van keramische tegels. Deze vloer is ideaal voor wie houdt van het karakter van een houten vloer, maar ook op zoek is naar een materiaal dat beter bestand is tegen vocht en slijtage. Keramisch parket is beschikbaar in verschillende houtlook designs, voor de perfecte vloer in huis.

ZOWEL TRADITIONEEL ALS VISGRAAT

Visgraatpatronen in zigzagvorm geven een tijdloze klasse aan uw binnenvloer. Visgraat kan zowel in een traditioneel als modern interieur toegepast worden. Het is een mooie oplossing om karakter en stijl toe te voegen aan uw binnenvloeren.

MEER WETEN OVER ONZE WERKWIJZE OF EEN OFFERTE AANVRAGEN VOOR BINNENVLOEREN MET TEGELS OF KERAMISCHE PARKET?

bottom of page