top of page
Aangepast4.jpg

KASSEIEN

EEN TIJDLOZE, KLASSIEKE CHARME MET KASSEIEN

Een oprit uit kasseien is zeer onderhoudsvriendelijk, kleurvast en onverslijtbaar. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het plaatsen van kasseien Belgisch Porfier, hierdoor staan wij garant voor een kwalitatieve uitvoering en afwerking. Het is zowel geschikt voor moderne als voor oude woningstijlen en het biedt ongetwijfeld een grote meerwaarde aan uw woonst!

BELGISCH PORFIER: KASSEIEN MET AUTHENTIEKE UITSTRALING

Porfier is een hard gesteente met een hoge dichtheid, zeer duurzaam en slijtvast. Een van de opvallende kenmerken van kasseien van Belgisch Porfier is hun unieke textuur en kleur. Met hun ruwe oppervlak en natuurlijke variaties in kleur en textuur wordt een authentieke en traditionele uitstraling bekomen. De kleuren variëren van verschillende tinten grijs tot bruin en roodachtige tinten.

EEN VEILIGE OPRIT

Kasseien van Belgisch Porfier staan ook bekend om hun uitstekende grip en stabiliteit. Het ruwe oppervlak zorgt voor een goede antislipwerking, zelfs bij nat weer, waardoor ze ideaal zijn voor opritten, paden en straten waar veiligheid belangrijk is.

DUURZAME BESTRATING

Kasseien van Belgisch Porfier zijn ook bekend om hun lange levensduur en hun hoge draagvermogen. Ze zijn bestand tegen vorst en kunnen zware belasting weerstaan.

MEER WETEN OVER ONZE WERKWIJZE OF EEN OFFERTE AANVRAGEN VOOR UW OPRIT OF TERRAS MET KASSEIEN?

bottom of page