top of page
15.jpg

EWOUT MEYERS IN MOERKERKE - DAMME

OPRITTEN & TERRASSEN, BINNENVLOEREN EN AFSLUITINGEN

WIJ REALISEREN UW PROJECT VAN BEGIN TOT EINDE!

Tijd voor een oprit, terras, binnenvloer of afsluiting? Dan is het tijd om contact op te nemen met Ewout Meyers, een kleine, familiale onderneming in Moerkerke, Damme. Van de kleinste klus tot een groot totaalproject: alle werken worden afgewerkt met oog voor detail en met respect voor de wensen van de klant.

Op 18-jarige leeftijd heb ik de stap gezet om als zelfstandige te starten. Ondertussen kan ik terugvallen op meer dan 18 jaar ervaring. Om onze klanten nog sneller van dienst te kunnen zijn, werk ik sinds een paar jaar samen met een vaste medewerker. Samen leveren we keer op keer geslaagde projecten op.

Oprit Meyers Ewout

OOK DE VOORBEREIDENDE WERKEN

Moeten er nog grond- en graafwerken gebeuren? Ook voor deze werkzaamheden kunt u op ons rekenen. Hiervoor beschikken we over een eigen knikmops en kraan. Zo nemen we uw volledige project in handen en hebt u slechts één aanspreekpunt: Ewout Meyers!

Ewout Meyers kasseien oprit
Opritten en terrassen

OPRITTEN EN TERRASSEN

Van tegelwerken met natuursteen, keramische tegels en betontegels, tot de plaatsing van dolomietverhardingen, kasseien, platines en (klei)klinkers.

Binnenvloeren

BINNENVLOEREN

Niet alleen buiten, ook binnen kunt u rekenen op ons vakmanschap. Wij leggen zowel binnenvloeren met tegels als keramisch parket, traditioneel of visgraat.

Afsluitingen

AFSLUITINGEN

In samenwerking met Picken’s Gates & Fencing staan we in voor de plaatsing van duurzame en elegante landgoed afsluitingen en hekkens. Kwaliteit verzekerd!

Realisaties

REALISATIES

Inspiratie opdoen? Kijk gerust even rond tussen enkele realisaties bij tevreden klanten. Ook van uw project maken we graag een succes!

MEER WETEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN VOOR UW OPRIT, TERRAS, BINNENVLOER OF AFSLUITING?

Neem contact op met Ewout Meyers!

bottom of page