top of page
DSC_1255.jpg

AANLEG VAN OPRITTEN EN TERRASSEN

Dolomiet verharding

DOLOMIET VERHARDINGEN

Een waterdoorlatende verharding, met stevige grindmatten. Verkrijgbaar in verschillende korrelgroottes en kleuren. Dolomiet heeft een klassevolle uitstraling en kan perfect gecombineerd worden met andere materialen, zoals klinkers of tegels.

Tegels

TEGELWERKEN

Wij verzorgen tegelwerken in zowel natuursteen, betonsteen als keramische tegels. Elk met zijn eigen unieke voordelen. Tegels zijn standaard een mooie, duurzame, praktische en onderhoudsvriendelijke oplossing voor oprit of terras.

Klei(klinkers)

KLEI(KLINKERS)

Een terras, oprit, tuinpad met (klei)klinkers heeft een rustieke, authentieke uitstraling. (Klei)klinkers zijn duurzaam, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en waterdoorlatend. Heel wat kleuren en patronen mogelijk.

Kasseien

KASSEIEN

Een oprit uit kasseien is zeer onderhoudsvriendelijk, kleurvast en onverslijtbaar. Wij zijn plaatsen vooral Belgisch Porfier kasseien van topkwaliteit, passend bij zowel moderne als traditionele woningstijlen.

Basalt platines 14x14

PLATINES

Platines zijn zeer vlakke kasseien met een strakke uitstraling, ideaal voor terrassen en paadjes. Ook een volledige oprit met platines is mogelijk. In verschillende kleurtinten en formaten verkrijgbaar. Zeer duurzaam en slijtvast.

MEER WETEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN VOOR UW OPRIT OF TERRAS?

bottom of page