top of page
Oprit en terrasen Ewout Meyers

AANLEG VAN OPRITTEN EN TERRASSEN

NEEM CONTACT OP MET MEYERS EWOUT!

UW EIGEN TUINPARADIJS BINNEN HANDBEREIK

Zorgeloos thuiskomen op een mooie oprit of eindeloos genieten van een prachtig terras? Daar kan Meyers Ewout voor zorgen, wij zijn de referentie voor de aanleg van een oprit of terras met vakmanschap en oog voor detail. Geen opdracht is ons te klein, te groot of te lastig. Voor uw oprit, tuinpad of terras hebt u bij ons de keuze uit verschillende materialen. De beste keuze voor uw eigen tuinparadijs? Daar kunnen wij u perfect in adviseren!

Terrastegels
Terrastegels

EEN TOTAALPLAATJE

We gaan verder dan opritten en terrassen, ook het mooi afwerken van uw tuinpad, buitentrap, putten en borduren horen erbij. We kunnen ook plantvakken en grondverlichting inwerken of afwateringsgoten voorzien. Niveauverschillen kunnen wij bijvoorbeeld opvangen met keermuren als afboording. Een petanquebaan aanleggen of zwembadboorden afwerken? Iets voor ons!

Meyers Ewout klinkers

ONZE OPLOSSINGEN

Dolomiet verharding

DOLOMIET VERHARDINGEN

Een waterdoorlatende verharding, met stevige grindmatten. Verkrijgbaar in verschillende korrelgroottes en kleuren. Dolomiet heeft een klassevolle uitstraling en kan perfect gecombineerd worden met andere materialen, zoals klinkers of tegels.

Tegels

TEGELWERKEN

Wij verzorgen tegelwerken in zowel natuursteen, betonsteen als keramische tegels. Elk met zijn eigen unieke voordelen. Tegels zijn standaard een mooie, duurzame, praktische en onderhoudsvriendelijke oplossing voor oprit of terras.

Klei(klinkers)

KLEI(KLINKERS)

Een terras, oprit, tuinpad met (klei)klinkers heeft een rustieke, authentieke uitstraling. (Klei)klinkers zijn duurzaam, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en waterdoorlatend. Heel wat kleuren en patronen mogelijk.

Kasseien

KASSEIEN

Een oprit uit kasseien is zeer onderhoudsvriendelijk, kleurvast en onverslijtbaar. Wij zijn plaatsen vooral Belgisch Porfier kasseien van topkwaliteit, passend bij zowel moderne als traditionele woningstijlen.

Basalt platines 14x14

PLATINES

Platines zijn zeer vlakke kasseien met een strakke uitstraling, ideaal voor terrassen en paadjes. Ook een volledige oprit met platines is mogelijk. In verschillende kleurtinten en formaten verkrijgbaar. Zeer duurzaam en slijtvast.

CHECK ONZE REALISATIES

Een eerste indruk van onze passie voor perfectie in opritten en terrassen? Neem een kijkje tussen enkele realisaties en doe inspiratie op voor uw toekomstige buitenproject!

ONTDEK ANDERE SPECIALITEITEN

MEER WETEN OF EEN OFFERTE AANVRAGEN VOOR UW OPRIT OF TERRAS?

Neem contact op met Ewout Meyers!

bottom of page